Suggesties

Van borrelhap tot stampotten

Van borrelhap tot stampottenbuffet

Met Fijn op locatie maakt u van uw feest iets bijzonders. Natuurlijk geven wij graag een aantal menusuggesties, maar heeft u zelf bepaalde wensen of ideeën dan gaan onze koks daar graag mee aan de slag. Uiteraard houden wij rekening met diëten en allergieën waar wij onze gerechten met groot gemak op afstemmen. 

Fijn op locatie maakt de heerlijkste stamppotten, tapas, borrelhapjes, vegetarische gerechten, soepen, sandwiches, vis- en vleesgerechten, pasta’s, salades, taarten en nog veel meer! In een persoonlijk gesprek bespreken we graag uw wensen, zowel wat smaak als presentatie en aankleding betreft.

van waxinelichtjes tot foodtrucks

Voor ons bestaat het verzorgen van de catering uit meer dan alleen het maken (en serveren) van de heerlijkste gerechten – ook de aankleding van de ruimte hoort daar bij. Of het nu om een kleine en sfeervolle tuin gaat of om een grote en onpersoonlijke bedrijfshal, wij maken van iedere plek een absolute feestlocatie! In een bepaald thema of kleur, wij gaan graag met uw ideeën aan de slag waarbij wat ons betreft alles mogelijk is.

nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op, wij laten u graag een aantal voorbeelden zien van (bedrijfs)feesten waar wij de totale catering voor verzorgd hebben.

meer dan 12 jaar ervaring

Eetcafé Fijn aan het Raadhuisplein in Apeldoorn staat aan de basis van Fijn op locatie. Dankzij onze ervaring weten wij heel goed hoe we alles tot in de puntjes (voor u) kunnen regelen. Of het nu om de lekkerste hapjes en drankjes gaat of om de aankleding van een themafeest en muziek: wij denken graag met u mee en maken er samen met u een fijn feest van!